Beton vloeren

Een van de nieuwste trends op het gebied van vloeren, zijn de beton vloeren. Hiervoor bieden wij verschillende mogelijkheden.

Egaline vloer
U kunt ervoor kiezen om uw betonvloer te laten storten met egaline. De egaline geeft een mooie betonlook en dit is een relatief goedkope vloer. U kunt de vloer zo te laten of deze behandelen met een coating. Dit kan een blanke lak zijn, dan blijft de vloer deze uitstraling houden, maar u kunt er ook voor kiezen om deze te behandelen met een betonverf. De vloer in het voorbeeld op de eerste 5 foto's hieronder is na het storten afgewerkt met een betonverf.

Beton Ciré
Een andere product dat wij aanbieden, is het razend populaire Boncreat Beton Ciré.

Beton Ciré is een ideaal product voor iedereen die op zoek is naar een vloer met de uitstaling van beton, zonder de nadelen van echt beton, zoals scheurvorming.

Voordelen
Beton Ciré is zeer hard, enorm slijtvast, krasvast, watervast, duurzaam, dun, uitermate geschikt voor vloerverwarming en door het ontbreken van vuilaantrekkende voegen en overgangen, erg makkelijk in onderhoud.
Verder is het schimmelwerend, elastisch, scheuroverbruggend en in korte tijd eenvoudig te installeren zonder breekwerk.

Wat is Beton Ciré
Beton Ciré is van oorsprong een oude Franse techniek om beton een mooi uiterlijk te geven, omdat beton erg dik is en neiging heeft om te scheuren is deze techniek is in de loop der tijd doorontwikkeld tot een bijzondere beton stuc die in een dunne laag kon worden aangebracht, deze beton stuc is bijzonder sterk, watervast en hecht op vrijwel ieder oppervlak.
Hierdoor is Beton Ciré geschikt voor vrijwel iedere toepassing, van vloer tot plafond, van keuken tot badkamer en van binnen tot buiten, aanrechtbladen, lampen, het kan allemaal.

Boncreat Beton Ciré is leverbaar in iedere denkbare kleur, geef de naam of code door van Farrow&Ball, Sikkens, Flexa, Histor, NCS, en Ral en wij kunnen het bestellen.

Inspiratie