PVC

Het meest innovatieve product op het gebied van vloeren de laatste jaren is ongetwijfeld de PVC vloer. PVC is een enorm populair product door zijn vele voordelen. De PVC vloeren staan vooral bekend om een ongekende duurzaamheid. Ze zijn onderhoudsvriendelijk, hebben een hoge slijtageweerstand, kunnen gelegd worden over vloerverwarming en vloerkoeling, zijn geluiddempend en voelen warm en comfortabel aan. PVC vloeren zijn geschikt voor elke ruimte in uw huis: zelfs in badkamers, keukens en andere vochtige ruimtes kan de vloer worden gelegd.

Er is een ruim aanbod aan kleuren en designs te verkrijgen. Denk hierbij aan hout, steen, beton, metaal of fantasie designs. Vaak wordt er gekozen voor planken (stroken) PVC, maar we hebben ook een ruim aanbod aan vierkante of langwerpige tegels.
Ook zijn er een aantal mogelijkheden wat betreft het leggen van de vloer. Tegenwoordig behoort ook scheepsdekmotief tot de legmogelijkheden. Door een soort stripje te plaatsen tussen de PVC delen, ontstaat een leuk effect waardoor bijvoorbeeld uw houten vloer nog 'echter' lijkt

Merken
Hieronder ziet u een overzicht van de door ons te leveren merken PVC vloeren. Wij leveren nagenoeg alle topmerken en bieden u PVC vloeren voor elk budget en elke woonstijl.

* mFLOR
* Saffier- Forinn
* Moduleo Moods
* Beautifloor
* COREtec
* Gerflor
* Moduleo
* LG Lifestyle
* Forbo Allura
* Quick Step
* Expona
* Viva Floors
* Moduleo Layred

Ondervloer
Voor een perfect eindresultaat is het zeer belangrijk dat de ondervloer perfect glad is. In de meeste gevallen zal dit inhouden dat uw bestaande vloer geëgaliseerd zal moeten worden. Indien gewenst komen wij bij u langs om hierover te adviseren.

COREtec Tough floor
Één van de nieuwste trends op het gebied van PVC vloeren is de COREtec Tough floor. Deze vloer is een klik PVC met als grootste voordeel dat hij direct geplaatst kan worden over uw bestaande vloer. Er hoeft dus niet geëgaliseerd te worden. Omdat de vloer 'zwevend' ligt, kunt u deze ook weer makkelijk verwijderen en zelfs weer herplaatsen. Verder is deze vloer extreem stabiel, hij krimpt niet en zet niet uit. Hij is makkelijk te reinigen, is 100% watervast, heeft een hoge krasweerstand en is geluiddempend. In onze showroom kunt u de 19 prachtige designs bekijken.

Parva Parquet
Een andere mogelijkheid is het leggen van het Parva Parquet. Een schitterend product uit de mFLOR collectie. Het Parva Parquet bied maximale vrijheid in design vloeren. Het unieke formaat van 7,62 x 22,86 cm biedt oneindig veel installatiemogelijkheden. Zo behoort het traditionele visgraat motief tot de mogelijkheden, maar bijvoorbeeld ook een zigzag patroon of een halfsteens verband behoren tot de vele mogelijkheden. Met Parva Parquet kan iedere vloer zijn eigen unieke design en persoonlijkheid creëren. mFLOR Parva Parquet is verkrijgbaar in 6 aantrekkelijke kleuren die overigens ook nog een leuk te combineren zijn.
Deze vloer is naast particulier gebruik, ook uitermate geschikt voor zwaar projectmatig gebruik en licht industrieel gebruik. Parva Parquet is ook geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling, is makkelijk te reinigen en heeft een aangenaam loopgeluid.
Een absolute aanrader!

Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden van deze producten.

Inspiratie