Trappen bekleden

Er zijn een aantal mogelijkheden voor het bekleden van trappen. U kunt kiezen voor tapijt, maar u kunt uw trap ook laten bekleden met PVC, laminaat of Vinyl.

Tapijt
De meeste trappen worden bekleed met tapijt. Tapijt heeft een geluiddempende werking en maakt de kans op uitglijden kleiner. Het is comfortabel en voelt warm aan.

PVC
Er wordt steeds vaker gekozen voor PVC stroken als trapbekleding. De voordelen van PVC ten opzichte van tapijt is dat het sterker is, minder snel slijt en makkelijker schoon te maken is.

Laminaat
Ook kunt u er voor kiezen om uw trap te laten bekleden met laminaat. Evenals bij PVC geld dat deze vloer gemakkelijk schoon te maken is en minder snel slijt.

Vinyl
De voordelen van het bekleden van uw trap met vinyl zijn grotendeels gelijk aan laminaat. Het is makkelijk schoon te houden, hygiƫnisch, het heeft een mooie natuurlijke uitstraling maar er is veel meer variatie mogelijk in het leggen van de vinyl dan bij het bekleden van een trap met laminaat.

Traprenovatie
Wanneer uw trap ernstig beschadigd is en u wilt graag weer een mooie houten trap, dan kunnen wij uw trap voor u renoveren.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw trap.

Inspiratie